Dugine šestorke pokazuju svoj brzi red rođenja na dirljivoj fotografiji

Ove prekrasne fotografije novih petorki natjerat će vas da poželite više njih

Kad je Briana Driskell u svibnju rodila petero ljupke djece, ona i Jordan Driskell dobili su puno više nego što su očekivali. Imaš sreću što te Bog blagoslovio s petero djece odjednom. Kad majka sazna da je trudna s petero ili više djece, sigurno će se osjećati uzrujano, zabrinuto i strahovati od opasnosti.

No, ako zamislite da je vaše postojanje čudo i da ste sretnija od mnogih drugih, moći ćete se suočiti sa svim izazovima i problemima tijekom trudnoće i poroda.

Driskellovi su tri mjeseca kasnije odlučili prirediti snimanje fotografija kako bi pokazali svoje nove zamotuljke radosti, a fotografkinja Ashley Childress dokumentirala je svaku sekundu toga.

Pogledajte ove živopisne fotografije kvintova. Na dirljivoj fotografiji, Rainbow Sextuplets pokazuju svoj brzi red rođenja.

Višestruka trudnoća je trudnoća u kojoj nosite više od jedne bebe odjednom. Ako nosite dvije bebe, zovu se blizanke. Tri bebe koje se nose tijekom jedne trudnoće nazivaju se trojke. Također možete nositi više od tri bebe odjednom (visoki višekratnici).

Asher Blaze, Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace i Gavin Lane rođeni su carskim rezom, a sa 11 tjedana starosti pokazali su se kao najodgojeniji modeli… jer su spavali cijelih pet sati sjednica.

Možete li zamisliti strah i stres koje biste imali kao majka kada bi vam rekli da ste trudni s pet godina, pomiješan s tolikom radošću u spoznaji da u vama život raste?

Pomolimo se za sreću obitelji Briane i Jordana Driskell, da njihovo vjenčanje bude uspješno i da se njihovi životi okrenu novom životu s još fascinantnijim stvarima!!!

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

error: Content is protected !!